Attraktioner og seværdigheder omkring Vorupør og Limfjorden

Vi præsenterer her et udpluk af de attraktioner og seværdigheder, I kan opleve omkring Vorupør og Limfjorden.

Limfjordsruten - Skal I opleve Limfjorden, så er det oplagt at tage en cykeltur på hele eller dele af Limfjordsruten. Hele ruten er 610 km lang, og bringer jer hele vejen rundt om Limfjorden.

Eshøj Plantage nær Thisted er en lille botanisk perle med ca. 150 forskellige arter træer og buske fra hele verden og er dermed en skov af fuldstændig usædvanlig art.

Fårup Sommerland er et af Danmarks største af slagsen og kan tilbyde forlystelser for hele familien. Prøv eksempelvis Danmarks største udendørs vandland i Fårup Sommerland, eller Danmarks hurtigste trærutsjebane, hvis I er til forlystelser med fart.

JESPERHUS Blomsterpark - Her finder I 4D-biograf, Hugoland, zoo og stort legeland - både inde og ude. Og naturligvis tusindvis af blomster. Med DanCenter får I 20 % rabat på entrébilletten.

Spøttrup Borg er kendt for at være en af Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Borgen ligger godt beskyttet af dobbelt voldgrave og vindebroer, hvilket gør den svær at indtage, men ikke for turister. Med DanCenter får I 20 % rabat på entrébilletten.

Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkgruber. En endeløs labyrint af minegange med huler så store som domkirker og smalle gange, hvor en voksen mand ikke kan gå oprejst. Der er 60 km. minegange, heraf er ca. 2 km. oplyste. Med DanCenter får I 20 % rabat på entrébilletten.

Rabat til attraktioner i Danmark
DanCenter giver rabat til en række attraktioner og seværdigheder omkring Limfjorden og Vorupør og i resten af Danmark. Se hvilke attraktioner I får rabat til her - Attraktioner med Rabat.